Βασίλης Βασιλειάδης, συγγραφέας του βιβλίου: «Μικρές, αποκλίνουσες σκέψεις», εκδόσεις Carpe Librum

«Συνάντησα τις εκδόσεις «Carpe Librum» σε μια διαδικτυακή περιπλάνηση μου προς αναζήτηση εκδοτικών οίκων, και πρέπει να πω, πως από το πρώτο email που έλαβα από τον Πλάτωνα Μαλλιάγκα, κατάλαβα ότι σ’ αυτή την παρθενική συγγραφική μου απόπειρα θα είχα στο πλάι μου ένα φιλικό και ειλικρινή σύμβουλο. Δεν είχα άδικο. Σε όλη τη διαδικασία της έκδοσης, ο Πλάτων Μαλλιάγκας ήταν πάντα “εκεί”, ανθρώπινος και υπομονετικός και την ίδια στιγμή συνεπής και τυπικός. Έδινε λύσεις σε όλα τα προβλήματα και απαντούσε σε όλες τις απορίες μου. Όλα έγιναν μέσω emails χωρίς καθυστερήσεις. Η σχέση μας, καθώς προχωρούσε η διαδικασία έκδοσης, έμοιαζε περισσότερο φιλική παρά “επαγγελματική” κι αυτό νομίζω είναι το κύριο χαρακτηριστικό που κάνει τις εκδόσεις «Carpe Librum» να ξεχωρίζουν. Εκείνο που μένει στο τέλος, εκτός από τη χαρά να κρατάς στα χέρια τυπωμένο το βιβλίο σου, είναι αυτή η αίσθηση πως συνεργάστηκες με φίλους που πρόσεξαν και φρόντισαν όσο μπορούσαν το έργο σου. Ευχαριστώ από καρδιάς για όλα. Εύχομαι καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.