Τρόπος Πληρωμής

Για αυτοεκδόσεις βιβλίου υψηλού κόστους, προσφέρουμε δυνατότητα πληρωμής έως 12 άτοκες δόσεις. 

Κόστος Εκτύπωσης (Ενδεικτικά)

Βιβλίο με ασπρόμαυρο εσωτερικό, σε 100 αντίτυπα, σε διαστάσεις 14Χ21 εκ.:

  • 100 σελίδες: 1,70 €/αντίτυπο (Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 6%)
  • 200 σελίδες: 2,40 €/αντίτυπο (Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 6%)
  • 300 σελίδες: 3,10 €/αντίτυπο (Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 6%)

Απαραίτητη προϋπόθεση για να σας προσφέρουμε τις παραπάνω τιμές εκτύπωσης είναι να μας έχουν ανατεθεί οι προ-εκτυπωτικές υπηρεσίες  1, 2, και 3, από τη φόρμα κοστολόγησης αυτοέκδοσης βιβλίου που ακολουθεί.

Κόστος για τις προ-εκτυπωτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες δημοσίευσης βιβλίου (Ενδεικτικά)

Στη φόρμα που ακολουθεί συμπληρώστε πρώτα τον αριθμό λέξεων του βιβλίου σας και στη συνέχεια επιλέξτε, από τα παρακάτω πεδία, όσες υπηρεσίες σάς ενδιαφέρουν, για να ενημερωθείτε άμεσα, κατά προσέγγιση, για το κόστος των υπηρεσιών αυτών. Οι υποχρεωτικές προ-εκτυπωτικές υπηρεσίες για μια αυτοέκδοση βιβλίου είναι οι 1, 2, και 3.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επικοινωνία με τους συνεργάτες μας για μια πιο εξατομικευμένη προσφορά (κυρίως αν το βιβλίο σας δεν περιέχει μόνο κείμενα, δηλ. αν είναι φωτογραφικό λεύκωμα, αν είναι ποιητική συλλογή και ο αρ. λέξεων δεν μπορεί να υπολογίσει αρ. σελίδων, αν περιέχει εικονογράφηση, ευρετήρια, πίνακες κλπ.) αφού σημειώσετε στο πεδίο με τα σχόλια τις ιδιαιτερότητες του βιβλίου σας, πατήστε το κουμπί «Αποστολή».

Στις τιμές που εμφανίζονται στην παρακάτω αυτόματη φόρμα κοστολόγησης δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Κοινοποιήστε:

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.