Νίκος Νέστορης, συγγραφέας του βιβλίου «Πώς η Πάτσι συνήθισε τα Πέριμποκ»

Ο εκδοτικός οίκος Mediterra Books είναι ένα καταφύγιο, πνευματικό και πρακτικό, του ελεύθερου συγγραφέα. Παρέχει άριστη υποστήριξη, πολύτιμες συμβουλές και υποστηρίζει με ευθύνη την έκδοση του βιβλίου. Το αποτέλεσμα του έργου στο χαρτί είναι ομολογώ άψογο. Η επικοινωνία, η ανταλλαγή εμπειριών και γνωμών του συγγραφέα με τον εκδότη κύριο Πλάτωνα Μαλλιάγκα είναι υπέροχη. Κατά την προετοιμασία του βιβλίου για την έκδοση γνώρισα έναν υπεύθυνο εκδότη, φιλικό και ελεύθερο από τις αγκυλώσεις στις οποίες είναι εκτεθειμένος ο ελεύθερος συγγραφέας.

Νίκος Αλεξανδράκης, συγγραφέας του βιβλίου «Κάλεσμα στην ελευθερία»

Ευχαριστώ θερμά τον κύριο Πλάτωνα Μαλλιάγκα για την άψογη συνεργασία και το διαρκές και ειλικρινές ενδιαφέρον, όπως και την ουσιαστική βοήθειά του σε όλη την διαδρομή της έκδοσης του τελευταίου βιβλίου μου. Είμαι πραγματικά απόλυτα ευχαριστημένος. Ο συνδυασμός επαγγελματισμού με ανθρώπινο ενδιαφέρον συναντάται στο ύψιστο επίπεδο, και προτείνω την Carpe Librum σε κάθε νέο άλλα και παλιότερο συγγραφέα.

Μαρίνα Κουτσοδήμου, συγγραφέας του βιβλίου «Άμμος λευκή»

Όνειρο κάθε δημιουργού είναι να δει το έργο του ολοζώντανο, μπρος στα μάτια του. Το δικό μου όνειρο υλοποιήθηκε με τη βοήθεια των εκδόσεων «Carpe Librum». Η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική, το αποτέλεσμα άψογο. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συνεργάτες των εκδόσεων, ιδιαιτέρως όμως τον κ. Πλάτωνα Μαλλιάγκα γιατί από την πρώτη μέρα, έως εκείνη την τελευταία, που συγκινημένη κράτησα στα χέρια το δικό μου βιβλίο, υπήρξε ένας πολύτιμος και πάντα διαθέσιμος σύμβουλος. Εύχομαι καλή συνέχεια, επιτυχίες σε όλους, και όμορφα ταξιδιάρικα βιβλία…

Θεόδωρος Μακρής , συγγραφέας του βιβλίου «Vivi Mortui» (ποιητική συλλογή) 

Η συνεργασία μου με την Carpe Librum, στην έκδοση της πρώτης μου ποιητικής συλλογής, ήταν μία όμορφη εμπειρία και μία διαδικασία που εξελίχθηκε με απόλυτο επαγγελματισμό και κατανόηση. Η επικοινωνία μου με τον κ. Μαλλιάγκα ήταν άψογη, και η συνδρομή του σε όποιο πρόβλημα ή δίλημμα  ανέκυπτε, καθοριστική.  Εύχομαι κάθε επιτυχία στις εκδόσεις Carpe Librum τις οποίες θα σύστηνα ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε νέο συγγραφέα που θα ήθελε να πραγματοποιήσει το ταξίδι της έκδοσης του έργου του.

π. Γεώργιος Προύζος, συγγραφέας των βιβλίων «Η διάλυση των μοναστηριών», «Οι πρόσφυγες αρχιερείς στην εθνεγερσία του ’21», «Το χρονικό της πτώσης» και «The chronicle of the fall»

Ο κ. Πλάτων με βοήθησε να δημοσιεύσω, σε πολύ σύντομο χρόνο, τέσσερα βιβλία. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία μας και ευχαριστώ τον Θεό που τον έφερε στον δρόμο μου. Πάντα πρόθυμος να δώσει λύση στο οποιοδήποτε ζήτημα με σπάνιο αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού. Γίνεται αμέσως φίλος σου και κάνει το ζήτημά σου, δικό του ζήτημα. Δικαιούται, λοιπόν, τις θερμές μου ευχαριστίες, τόσο εκείνος όσο και οι άξιοι συνεργάτες του.

Αφροδίτη Μέρμηγκα-Βλαχάκη, συγγραφέας του βιβλίου: «Και στη Ρώμη υπάρχει καλοκαίρι», «Δάφνη, «Χωρίς στίξη», και «Στο πέταλο μιας μαργαρίτας»

Η συνεργασία μου με τις εκδόσεις Carpe Librum ήταν για μένα πολύτιμη εμπειρία. Από την πρώτη στιγμή οι υπεύθυνοι του εκδοτικού οίκου με ενθάρρυναν, αγκαλιάζοντας το πρώτο μου εγχείρημα στο χώρο της λογοτεχνικής πεζογραφίας, αλλά και τα επόμενα που ακολούθησαν, και με βοήθησαν πολύ με την εμπειρία και τις γνώσεις τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, από τη στιγμή που κράτησα στα χέρια μου τα βιβλία μέχρι την παρουσίαση τους στο κοινό, και την περαιτέρω προβολή τους, στάθηκαν κοντά μου. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς.

Γεώργιος Χριστοφής, συγγραφέας του βιβλίου «Όταν δάκρυσε ο Γιάλοβ» και «Μόρτισσα μοίρα»

Ήθελα να δημοσιεύσω το βιβλίο μου, όμως είμαι αναβλητικός. Επίσης δεν ήθελα να ξοδέψω πολλά χρήματα. Κι ακόμα, ως αντικοινωνικός, σκεφτόμουν: «Πού να μπλέξεις τώρα με αυτό το σινάφι». Ευτυχώς ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι αποφασιστικός, γεναιόδωρος, επικοινωνιακός, αληθινός μάστορας της έκδοσης. Τώρα καμαρώνω το βιβλιαράκι μου, και ετοιμάζω κι άλλο!

Νίκος Παπαδόπουλος, συγγραφέας του βιβλίου «Το δέκατο κεφάλαιο».

Κάθε βιβλίο είναι ένα ταξίδι, όπου ο συγγραφέας-ταξιδιώτης, αν θέλει να φτάσει στον προορισμό του, θα πρέπει να επιλέξει έναν ικανό και έμπιστο οδηγό. H ομάδα των εκδόσεων Carpe Librum, και ιδιαίτερα ο κ. Πλάτων Μαλλιάγκας, υπήρξαν για εμένα ιδανικοί οδηγοί, αφού με τη συνέπεια, το ήθος και τον επαγγελματισμό τους με βοήθησαν να πραγματοποιήσω ένα παιδικό μου όνειρο, να γράψω και να εκδώσω το δικό μου βιβλίο.

Σταύρος Γεωργάνος (Steve), συγγραφέας του βιβλίου « Κρουαζιερίζοντας στα δικά μου λιμάνια»

Η συνεργασία μου με τις εκδόσεις “Carpe Librum” χαρακτηρίστηκε από καλή σχέση, εκτίμηση, ειλικρίνεια, συνέπεια, υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και εντιμότητα, πάντα σε εξαιρετικό επίπεδο. Στο τέλος όλων σου μένει μόνο καλή φιλία. Σε ευχαριστώ, αγαπητέ Πλάτωνα!

Αγγελική-Αθανασία Μουζακίτη, συγγραφέας του βιβλίου «Χρονοκάψουλα: Το δικό μου σύμπαν»

Το ταξίδι της έκδοσης του βιβλίου μου με την ομάδα της Capre Librum ήταν μια εμπειρία συνεργασίας βασισμένη στην ειλικρίνεια, την ακρίβεια, την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συντελεστές της έκδοσης, και ιδιαίτερα το κύριο Πλάτωνα Μαλλιάγκα.

Ισμήνη Καβαλλάρη, συγγραφέας των βιβλίων: «Διαπολιτισμική ευαισθησία» κ.ά.

Η εμπειρία μου από τη συνεργασία μου με τον κύριο Πλάτωνα Μαλλιάγκα είναι πολύ θετική. Δεν υπήρχε καθυστέρηση στο χρόνο παράδοσης καθώς εκτελέστηκαν όλες οι υπηρεσίες σύμφωνα με τη συμφωνία. Ο άρτιος επαγγελματισμός του σου δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας και το αποτέλεσμα σε δικαιώνει.

Χρύσα Μαρδάκη, συγγραφέας του βιβλίου: «Η ημέρα της εξόδου» κ.ά.

«Γνώρισα πρώτα τις εκδόσεις “Carpe Librum”, από την πολύ ωραία και προσεγμένη δουλειά που έγινε στα βιβλία της φίλης μου και ποιήτριας, Καίτης Καρβούνη-Γκατζή. Είπα τότε μέσα μου: “Tι τυχερή που θα ήμουν, αν και το δικό μου βιβλίο έβγαινε τόσο ποιοτικό και καλαίσθητο!” Όταν στη συνέχεια γνώρισα, κι άρχισε η συνεργασία μας, με τον εκδότη Πλάτωνα Μαλλιάγκα, κατάλαβα ότι μπορούσα να του εμπιστευθώ απόλυτα το πόνημά μου, για τον επαγγελματισμό, τις ειδικές γνώσεις, το κριτήριο, τη συνέπεια και την εργατικότητά του. Έτσι, όλη η διαδικασία και ο χρόνος έκδοσης του βιβλίου μου, μετατράπηκαν σε μια δημιουργική, ωφέλιμη κι ευχάριστη εμπειρία και το αποτέλεσμά της, εξαιρετικό».

Θεόδωρος Θεοδωρίδης – Συγγραφέας του βιβλίου «Η βίβλος της σοφίας».

Η συνεργασία μου με τις εκδόσεις “Carpe Librum” υπήρξε εξαιρετική. Ευχαριστώ προσωπικά τον κύριο Πλάτωνα Μαλλιάγκα, ο οποίος, με την καθοδήγηση και την αμέριστη υποστήριξη που μου προσέφερε, δικαίωσε απόλυτα την επιλογή μου!

Καίτη Καρβούνη – Γκατζή, συγγραφέας του βιβλίου «Φρυκτωρίες στον δρόμο της ποίησης» κ.ά.

Στον Πλάτωνα Μαλλιάγκα οφείλω την έκδοση όλων των έργων μου. Νομίζω πως ακόμα θα βρίσκονταν κρυμμένα στο συρτάρι μου, αν ο Πλάτωνας δεν τα έπαιρνε στα χέρια του με συνέπεια, επαγγελματισμό, κατανόηση, σεβασμό και ευαισθησία. Οι εκδόσεις «Carpe Librum» με αγκάλιασαν εμπνέοντάς μου σιγουριά! Τους ευχαριστώ όλους!

Χρήστος Φραδέλλος, εκπαιδευτικός, συγγραφέας του βιβλίου «Ισλαμικές Αδελφότητες στην Τουρκοκρατούμενη Κρήτη».

«Η έκδοση ενός επιστημονικού έργου σήμερα φαντάζει πολυτέλεια μια και οι εκδοτικοί οίκοι αναζητούν να εκδώσουν βιβλία από τα οποία προσδοκούν να εισπράξουν τουλάχιστον τα έξοδα έκδοσής τους και βέβαια να αποκομίσουν το μέγιστο των κερδών που αυτά μπορούν(;) να τους προσφέρουν. Κατανοητό. Όμως δεν μπορώ να σκέφτομαι με οικονομικούς όρους άλλων για να κάνω την έρευνά μου. Οι εκδόσεις «Carpe Librum» και ο Πλάτων Μαλλιάγκας μου έδωσαν τη δυνατότητα να εκδώσω τη μελέτη μου, όπως εγώ την ήθελα, χωρίς αιφνιδιασμούς και επαναδιαπραγματεύσεις και βέβαια στο μέτρο των οικονομικών δυνατοτήτων μου. Έμεινα -και μένω-  απόλυτα ικανοποιημένος. Στο επόμενο πόνημά μου δεν θα διστάσω καθόλου να επιλέξω ξανά τις εκδόσεις «Carpe Librum»».

Ιωάννης Λύρας, Συγγραφέας του βιβλίου «Της σάτιρας το κάγκελο»

Δεν θα μπορούσα να είχα βρει καλύτερο εκδότη από τον αγαπητό μου, πλέον και φίλο, Πλάτωνα Μαλλιάγκα. Τον χαρακτηρίζει η κατανόηση και η επαγγελματική συνείδηση. Απαντά σε ό,τι θέλει να μάθει ο συγγραφέας, απλά και κατανοητά. Παρέλαβα ένα αψεγάδιαστο βιβλίο!

Χάρης Καλπίδης, συγγραφέας των βιβλίων: «Γαστρονομικός τουρισμός», «Πρόταση ολοκληρωμένης σύνδεσης γαστρονομίας και τουρισμού»

«Η ομάδα των εκδόσεων «Carpe Librum» και ο Πλάτων Μαλλιάγκας μου έδωσαν, με ανθρωπιά και επαγγελματισμό, την απαραίτητη υποστήριξη για την πραγματοποίηση της έκδοσης των βιβλίων μου. Θεωρώ ότι στο σημερινό περιβάλλον είναι ένα ασφαλές “καταφύγιο” για όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την έκδοση του βιβλίου τους. Τους ευχαριστώ και εύχομαι κάθε επιτυχία».

Μπάμπης Αναστόπουλος, συγγραφέας του βιβλίου: «ΟΔΕΒΕΒΟΥ»

Όλοι κάποτε θέλουμε να εκδοθούμε. Αν όμως θέλουμε ποιοτική και σε… βάθος έκδοση, πρέπει να αφεθούμε στα έμπειρα χέρια των μαστόρων του βιβλίου, των εκδόσεων «Carpe Librum», που σαν «καπετάνιος» πολλά γνωρίζει από εκδιδόμενους και εκδόσεις… Μαστορική δουλειά και καθωσπρέπει σχέσεις. Καθοδηγεί λεπτομερειακά τον εκδιδόμενο συναποφασίζοντας. Ακούγοντας γνώμες «επαϊόντων» αναγνωστών μου που αυθόρμητα παίνεψαν την αρτιότητα και την υψηλή αισθητική της έκδοσης του βιβλίου μου «ΟΔΕΒΕΒΟΥ», διαπιστώνω ότι έπεσα στα πλέον ικανά χέρια, που εκτίμησαν και σεβάστηκαν τη δουλειά μου. «Συσκευασία» του γραπτού λόγου αρίστη… Αισθητική βιβλίου υψηλή. Συνεργασία άψογη. Συνέπεια εγγλέζικη. Τιμές φιλανθρωπίας…

Παύλος Κουτρουμπάς, συγγραφέας των βιβλίων: «Μυστικό ταξίδι», «Ταξίδι στην Ανάσταση»

Στις εκδόσεις «Carpe Librum» μου έκανε εντύπωση ο άψογος επαγγελματισμός, η συνέπεια, η υπευθυνότητα, η ποιότητα του τελικού προϊόντος, η ταχύτητα διεκπεραίωσης, η φιλικότητα, η αμεσότητα στην επικοινωνία, η ενθάρρυνση σε ένα νέο συγγραφέα, παράμετροι που γεννούν απόλυτη εμπιστοσύνη του δημιουργού προς τον εκδότη. Πιστεύω ότι οι εκδόσεις «Carpe Librum» πραγματικά κάνουν τη διαφορά στο χώρο του βιβλίου στην Ελλάδα.

Δέσποινα Φίλιου, συγγραφέας του βιβλίου: «Θα σε κάνω βασίλισσα… και μετά τι;»

Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Πλάτωνα Μαλλιάγκα, που με εμπιστεύτηκε και δέχτηκε να αναλάβει την έκδοση του βιβλίου μου. Με την εμπειρία του με βοήθησε να πάρω τη σωστή απόφαση σχετικά με το στήσιμο του βιβλίου μου. Εκτίμησα τη συνέπεια και την υπευθυνότητά του. Δεν παρέκλινε διόλου της αρχικής μας συμφωνίας. Ευχαριστώ θερμά για την άψογη συνεργασία μας.

Δώρα Μωραϊτίνη, συγγραφέας του βιβλίου: «G»

Ξεκίνησα με τον «G» για μια ήρεμη, απογευματιάτικη βαρκάδα, μα η μικρή βαρκούλα μεταμορφώθηκε σε κρουαζιερόπλοιο κι αντί για τη λιμνούλα, βρεθήκαμε να ταξιδεύουμε μεσοπέλαγα, παραδομένοι στα ικανά χέρια του «καπετάνιου» Πλάτωνα, μ’ ένα πλήρωμα άγρυπνο, πάντοτε σ’ ετοιμότητα. Καλά, ταξιδιάρικα βιβλία να έχουμε, καπετάνιε!

Βασίλης Βασιλειάδης, συγγραφέας του βιβλίου: «Μικρές, αποκλίνουσες σκέψεις», εκδόσεις Carpe Librum

«Συνάντησα τις εκδόσεις «Carpe Librum» σε μια διαδικτυακή περιπλάνηση μου προς αναζήτηση εκδοτικών οίκων, και πρέπει να πω, πως από το πρώτο email που έλαβα από τον Πλάτωνα Μαλλιάγκα, κατάλαβα ότι σ’ αυτή την παρθενική συγγραφική μου απόπειρα θα είχα στο πλάι μου ένα φιλικό και ειλικρινή σύμβουλο. Δεν είχα άδικο. Σε όλη τη διαδικασία της έκδοσης, ο Πλάτων Μαλλιάγκας ήταν πάντα “εκεί”, ανθρώπινος και υπομονετικός και την ίδια στιγμή συνεπής και τυπικός. Έδινε λύσεις σε όλα τα προβλήματα και απαντούσε σε όλες τις απορίες μου. Όλα έγιναν μέσω emails χωρίς καθυστερήσεις. Η σχέση μας, καθώς προχωρούσε η διαδικασία έκδοσης, έμοιαζε περισσότερο φιλική παρά “επαγγελματική” κι αυτό νομίζω είναι το κύριο χαρακτηριστικό που κάνει τις εκδόσεις «Carpe Librum» να ξεχωρίζουν. Εκείνο που μένει στο τέλος, εκτός από τη χαρά να κρατάς στα χέρια τυπωμένο το βιβλίο σου, είναι αυτή η αίσθηση πως συνεργάστηκες με φίλους που πρόσεξαν και φρόντισαν όσο μπορούσαν το έργο σου. Ευχαριστώ από καρδιάς για όλα. Εύχομαι καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Γιώργος Τσακνάκης, συγγραφέας του βιβλίου: «Στη σπηλιά της αρκούδας»

Ευχαριστώ τον Πλάτωνα Μαλλιάγκα και τους συνεργάτες του, για την άψογη συνεργασία μας, αναφορικά με την έκδοση του βιβλίου μου «Στη σπηλιά της αρκούδας». Όλη η διαδικασία της έκδοσης πραγματοποιήθηκε μέσα από ανταλλαγή emails και η βοήθειά τους υπήρξε αμέριστη και ειλικρινής, σε όλα τα επίπεδα. Ευχαριστώ τον Capatainbook και εύχομαι πάντα να μας ταξιδεύει ευχάριστα μέσα από τις εκδόσεις του.

Σταμπολίτη Σοφία, συγγραφέας του βιβλίου: «707 καρκινικές φράσεις»

«Προτού ταξιδέψω με τις εκδόσεις «Carpe Librum», είχα πάει βόλτα και σε άλλους εκδοτικούς οίκους. Συνάντησα τον «καπετάνιο» και μου μίλησε ανθρώπινα και ρεαλιστικά για το πώς έχουν τα πράγματα στη χώρα του βιβλίου. «Θέλω να πάω κι εγώ σ’ αυτή τη χώρα», του είπα. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου, τήρησε υποσχέσεις και προθεσμίες. Λίγες μέρες μετά ανέβηκα κι εγώ στο «καράβι». Τελικά, μου ταιριάζει η θάλασσα».

Κώστας Χ.Παπαϊωάννου, εκπαιδευτικός, συγγραφέας του βιβλίου: «Θέματα Παιδείας και Παιδαγωγικού Προβληματισμού»

«Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τις εκδόσεις «Carpe Librum» για την εκτύπωση του βιβλίου μου: «Θέματα Παιδείας και Παιδαγωγικού Προβληματισμού». Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Εντύπωση μου προξένησε η αντιμετώπιση που είχα και η βοήθεια που μου προσφέρθηκε σε όλα τα στάδια της εκδοτικής διαδικασίας. Θέλω ιδιαίτερα να επισημάνω τον ακέραιο χαρακτήρα και την προσωπικότητα του υπεύθυνου των εκδόσεων Πλάτωνος Μαλλιάγκα, που στάθηκε πολύτιμος σύμβουλος για όποιο θέμα προέκυψε, δίνοντας άμεσα την καλύτερη λύση. Σπάνια συναντάται ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια στο χώρο των εκδόσεων, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για «μικρούς» και εν πολλοίς άγνωστους συγγραφείς. Αυτό δεν ισχύει για τον Πλάτωνα. Εύχομαι ολόψυχα επιτυχίες στις εκδόσεις «Carpe Librum».

Κίκα Ολυμπίου, συγγραφέας του βιβλίου «Ταξιδιωτικές περιπλανήσεις»

«Γνώρισα τον εκδοτικό οίκο «Carpe Librum» τυχαία, μέσω διαδικτύου, όπως συχνά συμβαίνει στον αχανή αυτό διαδικτυακό κόσμο.  Εκεί, στην ιστοσελίδα του, πρόσεξα κάποια μέρα  μια ανακοίνωση: «Είσαι συγγραφέας; Δημοσίευσε μόνος σου το βιβλίο σου». Έχοντας συγκεντρωμένα κάποια ταξιδιωτικά κείμενα, αποφάσισα να αποταθώ στον άγνωστό μου ως τότε εκδοτικό οίκο. Το αποτέλεσμα ήταν σε λίγο καιρό να έχω στα χέρια μου μια καλαίσθητη έκδοση των ταξιδιωτικών μου, χωρίς να έχω μετακινηθεί από το γραφείο μου. Τα πάντα έγιναν μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Έστειλα τα κείμενα και από τις εκδόσεις «Carpe Librum» έγιναν τα πάντα. Διορθώσεις και επιμέλεια, σελιδοποίηση, σχεδιασμός εξωφύλλου, κ.λ.π. Υπευθυνότητα, συνέπεια, τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, ιδιαίτερη φροντίδα για την όλη έκδοση με τη βοήθεια άριστων συνεργατών, οδήγησαν σ’ ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα».

Χάρης Μεταλλίδης, ποιητής, συγγραφέας του βιβλίου: «Ασπόνδυλη διαλεκτική»

«Είχα ένα ασφυκτικό χρονικό περιθώριο για την έκδοση της συλλογής μου. Και μετά από μια έρευνα αγοράς κατέληξα στην ομάδα των εκδόσεων «Carpe Librum». Η συμφωνία ήταν ξεκάθαρη, χωρίς ψιλά γράμματα και έως εδώ καλά. Τα καλύτερα ήρθαν μετά. Όχι μόνο η συνεργασία μας ήταν αψεγάδιαστη και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε όλα τα στάδια της έκδοσης, αλλά και ένιωσα (παρ’ ό,τι άτεκνος) το τι σημαίνει να έχεις γυναικολόγο που νοιάζεται για το παιδί σου, λες και είναι δικό του».

Καραγεωργίου Γιώργος, συγγραφέας του βιβλίου: «Οδοιπορικό έμπονης αγάπης»

«Οι εκδόσεις «Carpe Librum» πρωτοπορούν στον τρόπο προσέγγισης, ενθάρρυνσης, επικοινωνίας και παροχής οδηγιών, όσο αφορά τη συνεργασία τους με τους συγγραφείς βιβλίων. Χωρίς καμιά διάκριση, ο υπεύθυνος των εκδόσεων, κατά τρόπο αξιοθαύμαστο, είναι αυτός που δημιουργεί συναισθήματα εμπιστοσύνης, φιλίας, οικειότητας και με τις γνώσεις του καθιστά περαιτέρω γόνιμη κι ευχάριστη τη συνεργασία με τους συγγραφείς βιβλίων, οι οποίοι απολαμβάνουν ελεύθερα και την αμέριστη κι άμεση συμπαράσταση και όλων των άλλων συντελεστών του εκδοτικού οίκου».

Βιτάλης Εμμανουήλ, συγγραφέας του βιβλίου: «Πώς να κερδίσετε κάνοντας πελάτη το δημόσιο»

«Το γεγονός ότι οι εκδόσεις «Carpe Librum» επιμένουν στο βιβλίο (με την γενική έννοια του όρου) και στη διάδοση ιδεών, απόψεων, γνώσεων και εμπειριών μέσα από αυτό, αποτελεί φωτεινό παράδειγμα μέσα στην οικονομική κρίση και την κρίση αξιών, όπου οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω μας, προσπαθούν απλά να επιβιώσουν με κάθε τρόπο. Η συνεργασία μου μαζί τους μου άφησε την εντύπωση πως είναι επαγγελματίες και δεν βάζουν το χρήμα πάνω από την ποιότητα της δουλειάς τους».

Κίκα Ολυμπίου, συγγραφέας των βιβλίων “Ταξιδιωτικές περιπλανήσεις” και «70 βιβλία και 9 ταξίδια»

Το 2012 είχα εκδώσει στις εκδόσεις «Carpe Librum» το βιβλίο «Ταξιδιωτικές περιπλανήσεις». Η τέλεια συνεργασία, ειδικά με τον κ. Πλάτωνα Μαλλιάγκα, με έκανε να εμπιστευτώ χωρίς δεύτερη σκέψη ξανά τις εκδόσεις «Carpe Librum» για ένα δεύτερο βιβλίο. Οι εξαίρετοι συνεργάτες, γραφίστες, διορθωτές κ.λπ., η υπευθυνότητα, η συνέπεια, η επικοινωνία σε κάθε βήμα της έκδοσης, το προσωπικό ενδιαφέρον του κ. Μαλλιάγκα οδήγησαν σ’ ένα τέλειο αποτέλεσμα. Το βιβλίο μου «70 βιβλία και 9 ταξίδια» δεν θα μπορούσε να τύχει καλύτερης έκδοσης. Τους ευχαριστώ όλους.

Κοινοποιήστε:

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.