Ψηφιακή Παραγωγή Έντυπου Βιβλίου

Η υπηρεσία ψηφιακής παραγωγής βιβλίου χαμηλού τιράζ (δηλαδή σε μικρές ποσότητες, αλλιώς και «Book οn Demand» ή «Print on Demand») παρέχει τη δυνατότητα εκτύπωσης ενός βιβλίου σε χαμηλό κόστος ανά τεμάχιο, σε πολύ σύντομους χρόνους παράδοσης ‒περίπου 10 εργάσιμες ημέρες‒ και σε όσα αντίτυπα επιθυμείτε, αποφεύγοντας τον κίνδυνο να μείνουν αδιάθετα αντίτυπα στην αποθήκη σας. Αυτή η υπηρεσία, με τα εξαιρετικά χαμηλά κόστη και τους ταχύτατους χρόνους παράδοσης, μας δίνει την ευκαιρία να παράγουμε ένα εξίσου άψογο αποτέλεσμα με την παραδοσιακή offset εκτύπωση.

Οι μηχανές όπου τυπώνουμε τις έντυπες παραγωγές μας είναι εξαιρετικής πιστότητας και απόδοσης ψηφιακές offset (δηλαδή το αποτέλεσμα που δίνουν δεν πρέπει να το συγχέει κανείς με ποιότητα ψηφιακής εκτύπωσης φωτοτυπείου) και συνήθως η πιο συμφέρουσα τιμή ανά τεμάχιο, όσο αφορά την εκτύπωση στην Ελλάδα, ξεκινάει από τα 50 τεμ. Εννοείται ωστόσο ότι μπορεί να τυπώνει κανείς και 1 τεμ. τη φορά. Πρέπει να γνωρίζετε όμως ότι σε αυτές τις παραγωγές δεν παρέχεται η δυνατότητα ραφής στη βιβλιοδεσία, παρά μόνο αν μας ζητηθεί, με επιπλέον κόστος. Βέβαια η βιβλιοδεσία μας στις εκτυπώσεις μας, αν και είναι ράχης-κόλλας, χωρίς ραφή, προσφέρει ένα εξαιρετικά ανθεκτικό βιβλίο, σαν αυτό να είχε ραφή. Και ειδικά για πολυσέλιδα βιβλία διατίθεται επιπλέον, αν μας ζητηθεί, η κόλλα PUR για ακόμα πιο ανθεκτική βιβλιοδεσία. Έτσι οι κόλλες που χρησιμοποιούμε είναι τόσο ισχυρές που ο κίνδυνος να ξεκολλήσει κάποιο έντυπο, αν ταλαιπωρηθεί αρκετά, σχεδόν εκμηδενίζεται. Αν λοιπόν επιθυμείτε το βιβλίο σας να τυπωθεί σε ποσότητα κάτω των 500 τεμαχίων, η ψηφιακή παραγωγή έντυπου βιβλίου είναι μια λύση εξαιρετικά συμφέρουσα για εσάς. Προϋπόθεση για αυτό είναι να μας έχετε αναθέσει προηγουμένως τις 3 πρώτες προ-εκτυπωτικές υπηρεσίες που θα βρείτε στην αυτόματη φόρμα κοστολόγησης βιβλίου, στην αντίστοιχη ιστοσελίδα μας ΕΔΩ.

παραγωγή βιβλίου | έντυπες και ψηφιακές εκδόσεις Carpe Librum | Ψηφιακή Παραγωγή Έντυπου Βιβλίου
παραγωγή βιβλίου | έντυπες και ψηφιακές εκδόσεις Carpe Librum | Αναλογική Offset παραγωγή

Αναλογική Offset παραγωγή

Σε περίπτωση που πιστεύετε στις δυνατότητες ευρείας απήχησης του βιβλίου σας, ή είστε εκδότης, και χρειάζεστε μια έκδοση μεγάλου τιράζ, έχουμε δυνατότητα να σας προσφέρουμε παραγωγές σε αναλογική offset εκτύπωση (οι οποίες είναι συμφέρουσες οικονομικά ακόμα και από 800 αντίτυπα και άνω), με εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά τεμάχιο και σε πολύ σύντομους χρόνους παράδοσης – από 6 έως 10 εργάσιμες ημέρες. Και φυσικά οι συγκεκριμένες παραγωγές περιλαμβάνουν και ραφή στη βιβλιοδεσία. 

Προϋπόθεση για αυτό είναι να μας έχετε αναθέσει προηγουμένως τις εξής προ-εκτυπωτικές υπηρεσίες:

  1. Επιμέλεια παραγωγής βιβλίου
  2. Σελιδοποίηση για έντυπο βιβλίο
  3. Δημιουργία εξωφύλλου

 

Το κόστος τους μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

Κοινοποιήστε:

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.