παραγωγή βιβλίου | έντυπες και ψηφιακές εκδόσεις Carpe Librum | Διαφημιστικές υπηρεσίες

Προβολή-Διαφήμιση του βιβλίου σας

Ένα βιβλίο, για να αρχίσουν να το ζητούν οι αναγνώστες στα βιβλιοπωλεία, και τα βιβλιοπωλεία με τη σειρά τους να αρχίσουν να το παραγγέλνουν και να το τοποθετούν στα σημεία προβολής τους, πρέπει προηγουμένως να γίνει γνωστό στο αναγνωστικό κοινό μέσω μικρής ή μεγάλης διαφημιστικής προβολής. Αυτό εξαρτάται από το πόσα χρήματα μπορεί ο συγγραφέας να επενδύσει για τη διαφήμισή του. Πολλοί συγγραφείς πιστεύουν ότι αρχικά κάποιος διακινητής τοποθετεί τα βιβλία τους στα βιβλιοπωλεία, και στη συνέχεια οι αναγνώστες τα βλέπουν και τα αγοράζουν. Στις 99% των περιπτώσεων όμως γίνεται το αντίθετο: πρώτα το κοινό τα γνωρίζει μέσω κάποια διαφήμισης, και στη συνέχεια τα αναζητεί στα βιβλιοπωλεία. Έτσι οι βιβλιοπώλες, βλέποντας ότι αυτά τα βιβλία έχουν ζήτηση, τα παραγγέλνουν και τα τοποθετούν στον κεντρικό πάγκο ή στη βιτρίνα ή, αν η ζήτηση στη συνέχεια είναι χαμηλή, στα ράφια.

Για τον λόγο αυτό έχουμε φροντίσει ώστε έμπειροι συνεργάτες μας να μπορούν να αναλάβουν την προβολή τους ανάλογα με το ποσό που έχετε τη δυνατότητα να διαθέσετε για τον σκοπό αυτό, με διάφορους τρόπους:

  • Μέσω Facebook σε απόλυτα στοχευμένο κοινό, προσδιορισμένο ως προς την ηλικία, τα ενδιαφέροντα κλπ. (Με πολύ χαμηλό κόστος ανά μήνα, μαθαίνουν για την ύπαρξη του βιβλίου σας πολλές χιλιάδες αναγνώστες).
  • Μέσω της «μηχανής» αναζήτησης της Google. (Δεν αφορά όλα τα είδη βιβλίων)
  • Μέσω δημιουργίας και αποστολής εκατοντάδων δελτίων Τύπου σε έντυπα και δημοσιογράφους όλης της ελληνικής επικράτειας, και σε όλα τα βιβλιοπωλεία (με πολύ προσιτό κόστος μαθαίνουν για την ύπαρξη του βιβλίου σας πολλές χιλιάδες Έλληνες επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του βιβλίου).

Κοινοποιήστε:

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.