Δωρεάν υπηρεσίες

– Έκδοση ISBN

– Δίωρο σεμινάριο (εξ αποστάσεως μέσω skype ή άλλων διαδικτυακών συνδέσεων ή σε συνάντηση) για:

 • Παροχή συμβουλών για ιδιαίτερα οικονομική και αποτελεσματική προβολή του βιβλίου σας.
 • Ενημέρωση για τους εναλλακτικούς τρόπους διακίνησης του βιβλίου σας.
 • Γνωστοποίηση δυνατοτήτων διεύρυνσης των πωλήσεων του βιβλίου σας σε νέες διεθνείς αγορές (π.χ. δημοσίευση σε πλατφόρμες πώλησης ψηφιακού βιβλίου, δημοσίευση σε αγγλόφωνες αγορές με πολύ χαμηλό κόστος μετάφρασης, ή στην Κίνα και σε διάφορες Ασιατικές αγορές, χωρίς κανένα κόστος μετάφρασης κλπ.)
 • Εκμάθηση διαχείρισης της πλατφόρμας πώλησης print on demand (σε περίπτωση που μας έχετε αναθέσει και αυτή την υπηρεσία).
 • Δωρεάν απόκτηση διαφημιστικών σελιδοδεικτών κατά την εκτύπωση των βιβλίων σας (αφορά βιβλία με εξώφυλλο με «αυτιά», σε διάσταση 14Χ21 εκ.)
 • Ενημέρωση των βάσεων δεδομένων βιβλίου, ώστε το βιβλίο σας να εμφανίζεται «διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας» ή «σε απόθεμα», σχεδόν σε όλα τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία.
 • Καθοδήγηση για τον τρόπο με τον οποίο θα εισπράξετε, σε έναν χρόνο περίπου από την έκδοσή του, το ποσό της χρηματοδότησης που δικαιούστε για κάθε έντυπο τίτλο που δημοσιεύετε και ισχύει μόνο σε περίπτωση που έχει τυπωθεί στην Ελλάδα, σε 300 αντίτυπα και άνω. Το ποσό αυτό δεν είναι σταθερό ανά έτος.
 • Καθοδήγηση για τον τρόπο με τον οποίο θα προστατεύετε τα δικαιώματα του βιβλίου σας (με δωρεάν νομική συνδρομή) σε περίπτωση κλοπής δικαιωμάτων μετά την έκδοση.
 • Συμβουλές και γραπτές σημειώσεις για το πώς θα προβάλετε το βιβλίο σας στο κοινό, μετά τη δημοσίευση.
 • Συμβουλές για το πώς θα οργανώνετε καλύτερα τις παρουσιάσεις του βιβλίου σας και πώς θα διαπραγματεύεστε τα ποσοστά σας από την πώληση του βιβλίου σε αυτές, έτσι ώστε να σας αναλογεί το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος, εφόσον εσείς είστε ο χρηματοδότης του βιβλίου σας, αλλά και εσείς εκείνος που θα έχετε προσκαλέσει τους αναγνώστες στις εκδηλώσεις αυτές.
 • Συνεχής υποστήριξη και μετά την παράδοση των εργασιών, σε οποιαδήποτε ανάγκη κι αν προκύψει.

Κοινοποιήστε:

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.