παραγωγή βιβλίου | έντυπες και ψηφιακές εκδόσεις Carpe Librum | ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Είμαστε ...

  • Οι έμπειροι σύμβουλοί σας σε όλα τα στάδια παραγωγής τής αυτοέκδοσης βιβλίου.
  • Καλοί γνώστες του χώρου της βιβλιοπαραγωγής και της αγοράς του βιβλίου.
  • Έμπειροι συντελεστές (διορθωτές, γραφίστες, επιμελητές), που δίνουμε μεγάλη σημασία στους χρόνους παράδοσης.
  • Εξαιρετικά προσεχτικοί με τις αισθητικές και τεχνικές ιδιαιτερότητες του κάθε έργου.
  • Κοντά σας διαρκώς και μετά την παραγωγή της αυτοέκδοσής σας, για να σας συμβουλέψουμε σε κάθε περίσταση, σε σχέση με αυτό.

Οι εκδόσεις Carpe Librum δραστηριοποιούνται στο χώρο των έντυπων και ψηφιακών αυτοεκδόσεων από το 2009, ωστόσο εμείς και όλοι οι συνεργάτες μας συνδεόμαστε από πολύ νωρίτερα με τον χώρο του βιβλίου, και διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία από όλες τις φάσεις της έκδοσής του: από την παραγωγή του (καλλιτεχνική και τεχνική) έως τη λιανική του πώληση. Η υπηρεσία της ανεξάρτητης έκδοσης βιβλίου, η οποία είναι η βάση των υπηρεσιών που προσφέρουν οι εκδόσεις μας, ήρθε να καλύψει από πολύ νωρίς το κενό που έφερε η οικονομική κρίση στο χώρο του βιβλίου, το οποίο έγκειται κυρίως στην αδυναμία χρηματοδότησης των βιβλίων, που αναζητούν εκδότη, εκ μέρους των παραδοσιακών εκδοτών. Έτσι, από το 2009, με επαγγελματισμό, συνέπεια, υψηλή αισθητική και υπευθυνότητα, δίνουμε την ευκαιρία καθημερινά σε νέους –και όχι μόνο– συγγραφείς να φέρουν το έργο τους σε επαφή με το αναγνωστικό κοινό, με κύριο γνώμονα την υψηλή ποιότητα, σε συνάρτηση με το χαμηλό κόστος. Παράλληλα, ένα πλήθος από υπηρεσίες, που πλαισιώνουν το προσφερόμενο προϊόν, μάς έχουν αναδείξει σε ελάχιστο χρόνο ως μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις στο χώρο των ανεξάρτητων εκδόσεων.

Κοινοποιήστε:

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.