Βιτάλης Εμμανουήλ, συγγραφέας του βιβλίου: «Πώς να κερδίσετε κάνοντας πελάτη το δημόσιο»

«Το γεγονός ότι οι εκδόσεις «Carpe Librum» επιμένουν στο βιβλίο (με την γενική έννοια του όρου) και στη διάδοση ιδεών, απόψεων, γνώσεων και εμπειριών μέσα από αυτό, αποτελεί φωτεινό παράδειγμα μέσα στην οικονομική κρίση και την κρίση αξιών, όπου οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω μας, προσπαθούν απλά να επιβιώσουν με κάθε τρόπο. Η συνεργασία μου μαζί τους μου άφησε την εντύπωση πως είναι επαγγελματίες και δεν βάζουν το χρήμα πάνω από την ποιότητα της δουλειάς τους».

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.