Θεόδωρος Μακρής , συγγραφέας του βιβλίου «Vivi Mortui» (ποιητική συλλογή) 

Η συνεργασία μου με την Carpe Librum, στην έκδοση της πρώτης μου ποιητικής συλλογής, ήταν μία όμορφη εμπειρία και μία διαδικασία που εξελίχθηκε με απόλυτο επαγγελματισμό και κατανόηση. Η επικοινωνία μου με τον κ. Μαλλιάγκα ήταν άψογη, και η συνδρομή του σε όποιο πρόβλημα ή δίλημμα  ανέκυπτε, καθοριστική.  Εύχομαι κάθε επιτυχία στις εκδόσεις Carpe Librum τις οποίες θα σύστηνα ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε νέο συγγραφέα που θα ήθελε να πραγματοποιήσει το ταξίδι της έκδοσης του έργου του.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.