Σοφία Σταμπολίτη

Η Σοφία Σταμπολίτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Γράφει ποιήματα από έξι χρονών. Σε όλες τις δουλειές που έχει κάνει προσπαθεί να συμφωνήσει αριθμούς. Παρακολούθησε σεμινάρια στιχουργικής στο Μικρό Πολυτεχνείο για τρία χρόνια.

Το βιβλίο της «707 Καρκινικές Φράσεις: …ένα παιχνίδι λέξεων…» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις CaptainBook.gr. Το βιβλίο περιέχει 707 φράσεις που διαβάζονται και προς τις δύο κατευθύνσεις. Τώρα το βιβλίο ταξιδεύει από ράφι σε ράφι, από χώρα σε χώρα, κάνει παρέα με άλλους συγγραφείς και η Σοφία Σταμπολίτη ζει το παιδικό της όνειρο.

Βιβλία της συγγραφέως από τις εκδόσεις μας

707 καρκινικές φράσεις

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.