Το δάσος της μοναδικότητας

Συγγραφέας: Μαρία Αμανάκη

Ο Κιτρέλι, ο Μπλέλι και ο Κοκκέλι, ζουν στο δάσος της μοναδικότητας. Εκεί, κάθε ζώο έχει το δικό του μοναδικό χρώμα. Τι θα συμβεί, όμως, όταν ο Κοκκέλι αποφασίσει να αλλάξει το κόκκινο χρώμα του; Θα του δώσουν λύση οι φίλοι του; Θα τον βοηθήσει η σοφή Λιλοκουκουβάγια ή μήπως ο μυστηριώδης μάγος Γιούνικ;
Το σίγουρο είναι πως οι τρεις φίλοι θα ζήσουν μια ανεπανάληπτη περιπέτεια!

Μια ιστορία με χιούμορ και μυστήριο, που μας δίνει την ευκαιρία να θίξουμε ζητήματα όπως η διαφορετικότητα, η μοναδικότητα και η αποδοχή του εαυτού μας.

ΑΓΟΡΑ

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.