Χρονοκάψουλα / Το δικό μου σύμπαν

Αυτό το πρωτότυπο λεύκωμα θα συντροφεύει για πάντα τη ζωή των παιδιών μας. Ένα βιβλίο-εργαλείο και ταυτόχρονα το πιο ωραίο δώρο. Η μοναδικότητά του, σε σχέση με τα αντίστοιχα λευκώματα, είναι ότι περιέχει εξήντα ερωτήσεις ψυχολογίας και αυτογνωσίας, στις οποίες καλείται να απαντήσει το ίδιο το παιδί, καθώς θα μεγαλώνει, και εσείς θα τις καταγράψετε χειρόγραφα, μετατρέποντας σταδιακά το βιβλίο αυτό σε ένα καταπληκτικό «σεντούκι θησαυρού» και σε μια “χρονοκάψουλα” αναμνήσεων.

Ένα δώρο-θησαυρός που θα φτιάξετε μαζί με το παιδί σας για το παιδί σας.

Ένα αναμνηστικό ανεκτίμητης αξίας, που θα θυμίζει στο παιδί τις στιγμές αγάπης και ζωής που έχετε περάσει μαζί και που οι σελίδες του θα τις κρατούν φυλαγμένες για πάντα.

Η έκδοση συνοδεύεται από ένα όμορφο κουτί που θα χρειαστεί για να αποθηκεύσετε μία ηλεκτρονική συσκευή, για παράδειγμα ένα usb, έναν σκληρό δίσκο, μία ψηφιακή κορνίζα, έτσι ώστε να συγκεντρώσετε φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή του παιδιού σας, και όταν θα είναι έτοιμο να του προσφέρετε αυτό το πολύτιμο δώρο.

Μια πολυτελής αισθητική εμπειρία, ένα μοναδικό δώρο για τη γέννηση, τη βάφτιση ή τα γενέθλια των πιο ωραίων ανθρώπων του κόσμου: τα παιδιά μας.

[Διακίνηση: Αγγελική-Αθανασία Μουζακίτη, e-mail: angeliki1104@yahoo.com, 6973220219 & 2663031325]

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.