ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ 2023-2024

Α) 1 πρόταση χωρίς εικόνα ή με έτοιμη εικόνα από τον συγγραφέα, ή με εικόνα από φωτοθήκες, ελεύθερη δικαιωμάτων: 100,00 € +ΦΠΑ

Β) 3 προτάσεις με έτοιμη εικόνα από τον συγγραφέα, ή με εικόνα από φωτοθήκες, ελεύθερη δικαιωμάτων: 150,00 € +ΦΠΑ

Γ) 3 προτάσεις εξωφύλλου, βασισμένες σε μία εικόνα από φωτοθήκη ή 1 πρόταση με συνδυασμό 2 εικόνων: 200,00 € +ΦΠΑ

Δ) 3-6 προτάσεις εξωφύλλου με 1) ηλεκτρονικό κολλάζ εικόνων ή 2) με μια έτοιμη εικόνα ή συνδυασμό 2 εικόνων: 300,00 € +ΦΠΑ

Όταν ο συγγραφέας επιλέξει την προτιμότερη πρόταση, στη συνέχεια θα λάβει μία μόνο πρόταση ράχης και οπισθοφύλλου, βασισμένη στο εξώφυλλο που θα έχει επιλεγεί.

Όροι:

1. Μετά την επιλογή προσχεδίου ο συγγραφέας έχει δικαίωμα για μία διόρθωση είτε αφορά το layout, είτε αφορά τα κείμενα.
2. Σε περίπτωση που οι διορθώσεις είναι αρκετές, ή στέλνονται πολλές φορές και αποσπασματικά, η εργασία θα χρεώνεται επιπλέον, αναλόγως με τον χρόνο που θα απαιτείται.
3. Αν για κάποιο λόγο, όταν ο συγγραφέας δει τις προτάσεις, ζητήσει νέες, διαφορετικές προτάσεις, όσο αφορά το δημιουργικό των προσχεδίων, εφόσον παρουσιάστηκαν, αυτά θα χρεώνονται ως προς το 80% του συνολικού κόστους. Εφόσον υπάρξει συνέχεια, με νέα προσχέδια, η εργασία θα χρεώνεται εξ αρχής.
4. Αν για κάποιο λόγο τα τεχνικά στοιχεία είναι λάθος (Π.χ. λάθος διαστάσεις) με υπαιτιότητα του συγγραφέα, η επιπλέον εργασία θα χρεώνεται, κατά περίπτωση, ανάλογα με τον χρόνο που θα απαιτείται να υλοποιηθούν οι διορθώσεις.
5. Σε περίπτωση που ο συγγραφέας ακυρώσει την ανάθεση, μετά την υποβολή των προσχεδίων, η εργασία θα χρεώνεται ως προς το 80% της αξίας της.
6. Αν η εργασία καθυστερήσει να περατωθεί, με υπαιτιότητα του συγγραφέα, πέραν των 3 μηνών, θα χρεώνεται κατά 20% επιπλέον.
7. Αν ο συγγραφέας ζητήσει εργασίες εικονογράφησης, ως θέμα για το εξώφυλλό του, τότε η χρέωση θα υπολογίζεται, κατά περίπτωση, επιπλέον των τιμών του τιμοκαταλόγου.
8. Αν ο συγγραφέας ζητήσει να χρησιμοποιήσουμε το εικαστικό του εξωφύλλου του για δημιουργία αφίσας – σελιδοδείκτη κλπ., τότε θα θεωρείται νέα εργασία και θα χρεώνεται αναλόγως.
9. Αν χρειαστεί εξώφυλλο, χωρίς γράμματα, ενός ήδη δημοσιευμένου βιβλίου, για να υποβληθεί προς έκδοση σε κινεζικούς εκδοτικούς οίκους, τότε το κόστος μετατροπής του υπάρχοντος εξωφύλλου θα αποφασίζεται κατά περίπτωση.
10. Οι εικόνες που θα προτείνει ο συγγραφέας, θα πρέπει να είναι ελεύθερες δικαιωμάτων (ειδικά για βιβλία που θα φέρουν την επωνυμία μας) και σε υψηλή ανάλυση, κατάλληλες για εκτύπωση.
11. Οι όροι 1. και 2. ισχύουν και για τις σελιδοποιήσεις.

Κοινοποιήστε:

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.