Αφροδίτη Μέρμηγκα-Βλαχάκη, συγγραφέας του βιβλίου: «Και στη Ρώμη υπάρχει καλοκαίρι», «Δάφνη, «Χωρίς στίξη», και «Στο πέταλο μιας μαργαρίτας»

Η συνεργασία μου με τις εκδόσεις Carpe Librum ήταν για μένα πολύτιμη εμπειρία. Από την πρώτη στιγμή οι υπεύθυνοι του εκδοτικού οίκου με ενθάρρυναν, αγκαλιάζοντας το πρώτο μου εγχείρημα στο χώρο της λογοτεχνικής πεζογραφίας, αλλά και τα επόμενα που ακολούθησαν, και με βοήθησαν πολύ με την εμπειρία και τις γνώσεις τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, από τη στιγμή που κράτησα στα χέρια μου τα βιβλία μέχρι την παρουσίαση τους στο κοινό, και την περαιτέρω προβολή τους, στάθηκαν κοντά μου. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.