Έκδοση στην Κίνα

Εάν το βιβλίο σας είναι μεταφρασμένο στα Αγγλικά, και το έχουμε ήδη δημοσιεύσει στην Amazon.com, τότε μπορούμε να αναλάβουμε την έκδοσή του και στην Κίνα, στην Amazon.cn, αλλά και στις Amazon αρκετών άλλων χωρών, μέσω κινεζικού εκδοτικού οίκου, αφού προηγουμένως μεταφραστεί στην κινεζική γλώσσα. Η δημοσίευση γίνεται σε μορφή e-book for Kindle, με κόστος 1.000 € +ΦΠΑ.

Στη συνέχεια, αν το βιβλίο σας παρουσιάσει εντυπωσιακές πωλήσεις στην κινεζική γλώσσα, υπάρχει πιθανότητα ο κινεζικός εκδοτικός οίκος να σας προτείνει και δημοσίευση έντυπης έκδοσης, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

homer
poems
pilarinos

Η μετάφραση και η επιμέλεια της μετάφρασης, από τα Αγγλικά στα Κινεζικά, προσφέρονται δωρεάν.

Οι μεταφραστές, και ο κινεζικός εκδοτικός οίκος που διεκπεραιώνουν τις εργασίες, αμείβονται μόνο με ποσοστά από τις πωλήσεις του e-book (συνολικά 70%). Συνεπώς οι συντελεστές θα έχουν συμφέρον να καταβάλλουν προσπάθεια ώστε να διαφημιστεί το βιβλίο στην κινεζική αγορά, προκειμένου να αμειφθούν για την εργασία τους όσο το δυνατόν πιο ικανοποιητικά. Από την πλευρά του ο συγγραφέας θα εισπράττει στον λογαριασμό του ποσοστό 30% των εσόδων από τις πωλήσεις της κινεζικής έκδοσης. Ο κωδικός της πλατφόρμας του συγγραφέα θα παραδίδεται στον ίδιο, από τον εκδοτικό μας οίκο, μετά την ολοκλήρωση της δημοσίευσης, ώστε στη συνέχεια μόνο ο συγγραφέας να έχει πρόσβαση στα στοιχεία πωλήσεων και πληρωμών.

Προσοχή: δεν επιλέγονται προς δημοσίευση όλα τα βιβλία που υποβάλλονται.

Η υποβολή του φακέλου κάθε βιβλίου γίνεται δωρεάν από τον εκδοτικό μας οίκο. Αν το βιβλίο σας επιλεγεί, θα μας εξοφλήσετε μετά από αρκετούς μήνες, δηλ. μόνο όταν αυτό δημοσιευθεί στην Κινεζική Amazon (συχνά και σε άλλα ασιατικά βιβλιοπωλεία) και μόνο όταν σας παραδώσουμε τον κωδικό πρόσβασης στον λογαριασμό σας.

Ο χρόνος υλοποίησης της δημοσίευσης κυμαίνεται από 8 μήνες έως 3 χρόνια. Αν ενδιαφέρεστε να δημοσιευθεί το αγγλικό σας βιβλίο στην Κίνα, στείλτε μας μήνυμα με θέμα: “Δημοσίευση στην Κινεζική Amazon”.

Κοινοποιήστε:

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.