Γεώργιος Χριστοφής, συγγραφέας του βιβλίου «Όταν δάκρυσε ο Γιάλοβ» και «Μόρτισσα μοίρα»

Ήθελα να δημοσιεύσω το βιβλίο μου, όμως είμαι αναβλητικός. Επίσης δεν ήθελα να ξοδέψω πολλά χρήματα. Κι ακόμα, ως αντικοινωνικός, σκεφτόμουν: «Πού να μπλέξεις τώρα με αυτό το σινάφι». Ευτυχώς ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι αποφασιστικός, γεναιόδωρος, επικοινωνιακός, αληθινός μάστορας της έκδοσης. Τώρα καμαρώνω το βιβλιαράκι μου, και ετοιμάζω κι άλλο!

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.