Εγχειρίδιο Ραπτικής

Το εγχειρίδιο ραπτικής της Ευδοκίας Δαμουλιάνου είναι ένας πολύτιμος οδηγός πάνω στις βασικές αρχές της ραπτικής.

Αποτελείται από δύο μέρη: στο πρώτο, περιγράφεται βήμα βήμα η κάθε εργασία –π.χ. πώς γίνονται οι ρελιαστές τσέπες, το μπούστο με ενίσχυση κλπ. Επιπλέον, στο μέρος αυτό, θα βρείτε οδηγίες για το πώς θα ράψετε ένα δερμάτινο ρούχο, πώς μπορείτε να μεταποιήσετε τον καβάλο ενός παντελονιού, καθώς επίσης και ιδέες για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε κομμάτια υφάσματος που σας έχουν περισσέψει, ή να δώσετε νέα πνοή σε παλιά ρούχα.

Όλες οι οδηγίες συνοδεύονται από σχέδια της συγγραφέως.

Στο δεύτερο μέρος θα βρείτε ποικίλα σχέδια μόδας, καθώς και τη σειρά που πρέπει να ακολουθήσετε για να ράψετε το κάθε ρούχο.

Καλή επιτυχία!

ΑΓΟΡΑ

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.