Εμμανουήλ Βιτάλης

Ο Εμμανουήλ Βιτάλης είναι από το 1990 πτυχιούχος των ΤΕΙ Λογιστικής. Εργάστηκε επί δεκαπενταετία στις οικονομικές υπηρεσίες μεγάλων και άρτια οργανωμένων εταιρειών του ιδιωτικού τομέα και ειδικότερα στις οικονομικές συναλλαγές με το Δημόσιο.
Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων, ορισμένα από τα οποία είναι : Επικοινωνία – Εξυπηρέτηση πελάτη – Προσωπική ποιότητα, Χειρισμός αντιρρήσεων πελατών – Τέχνη διαπραγματεύσεων, Αποτελεσματικός Χειρισμός Πελατών, Πλήρες MS OFFICE, Σχολή Πληροφορικής Δήμου Αμαρουσίου, Singular Eurofasma (CARIERRA), CRISIS MANAGEMENT (PRIMUS)
Βραβεύτηκε το 1998 από μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών για την αποδοτικότητα των μεθόδων του και την επίτευξη των στόχων του, στις συναλλαγές με το Δημόσιο.

Βιβλία του συγγραφέα από τις εκδόσεις μας

Πώς να κερδίσετε κάνοντας πελάτη το Δημόσιο

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.