Η γνώση της μήτρας

Ένα βιβλίο κυρίως για την προγεννητική εμπειρία του ανθρώπου και το πώς αυτή αφήνει τα σημάδια της στην μετέπειτα ζωή του. Η χρήση των ψυχοδηλωτικών φαρμάκων βοηθούν στην ανάσυρση της μνήμης κάποιων περιστατικών στη ζωή των ανθρώπου. Πρόκειται για επανέκδοση ενός πολύ σημαντικού έργου, που ήταν εξαντλημένο από το 1980, του Αθανάσιου Καυκαλίδη, ψυχιάτρου διεθνούς φήμης, ο οποίος από το 1960 ως το 1987 αφιέρωσε πολύ χρόνο στην κλινική έρευνα σχετικά με τη ψυχοθεραπευτική χρήση ορισμένων ψυχεδελικών φαρμάκων (LSD κλπ.)

 

 

 

Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία  

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.