Ιατρική Αγώνος και Α΄ Βοήθειες στον αγωνιστικό χώρο

Πάνω από 800 στοχευμένες ερωτήσεις – ως επί το πλείστον πολλαπλής επιλογής- περιμένουν εσάς!

Δηλαδή εσάς ως:

  • Φοιτητές Ιατρικής, που είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε επιτυχώς τις πτυχιακές σας εξετάσεις ή εκπονείτε ΜΔΕ στην Αθλητιατρική.
  • Αγροτικούς Ιατρούς, που είστε έτοιμοι να εκπληρώσετε ευδόκιμα την υπηρεσία υπαίθρου.
  • Ειδικευόμενους Ιατρούς, που είστε έτοιμοι να αναζωπυρώσετε την σφαιρική σας γνώση σε γνωστικά αντικείμενα της επείγουσας ιατρικής.
  • Λοιπούς Υγειονομικούς, που είστε έτοιμοι να αυτοαξιολογηθείτε στην προνοσοκομειακή εκτίμηση και φροντίδα του ασθενούς και τραυματία.

Το βιβλίο αυτό, λοιπόν, απευθύνεται σε εκκολαπτόμενους και επαγγελματίες υγειονομικούς, που ευκαιριακά κάνουν χρήση του τίτλου Ιατρός Ομάδας (Team Physician) ή Ιατρός Αγώνος (Match Doctor) και προσφέρουν τις πρωτοβοηθητικές υπηρεσίες τους, σε αγώνες που εξελίσσονται σε οργανωμένες -και μη- αθλητικές εγκαταστάσεις ομαδικού ή ατομικού αθλητισμού, όπου, πλην των αθλητών, υπάρχουν και οι… ξεχασμένοι θεατές!
Το σύγγραμμα ολοκληρώνει ο Ιατρικός Οδηγός (Medical Guide), όπου περιγράφεται ο υγειονομικός σχεδιασμός των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων – Πάτρα 2019 (Mediterranean Beach Games PATRAS 2019).
Τονώστε λοιπόν με διασκεδαστικό τρόπο την ιατρική σας αυτοπεποίθηση και νοιώστε έτοιμοι… at the sideline of the field of play.

Ο αναγνώστης μπορεί να ζητήσει από τον συγγραφέα τις απαντήσεις στις ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής στη διεύθυνση e-mail του συγγραφέα που θα βρει μέσα στο βιβλίο.

 

ΑΓΟΡΑ

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.