Ισμήνη Καβαλλάρη

Η Ισμήνη Καβαλλάρη γεννήθηκε το 1976 στο Βόλο. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές σε θέματα εκπαίδευσης στη Μ. Βρετανία.

Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και από τον Ιανουάριο 2014 ασκεί τα καθήκοντα της Υπεύθυνης Πολιτιστικών Θεμάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.

Αγάπησε την ποίηση που την συγκίνησε ως ένα ξεχωριστό είδος πνευματικής δημιουργίας και τόλμησε τα πρώτα ποιητικά της βήματα στην εφηβική της ηλικία. Κι επειδή η ποίηση είναι απόσταγμα ψυχής και νου, συνεχίζει προσεκτικά τα βήματά της χωρίς υπερβολές και εμμονές, προσηλωμένη σε ό,τι της υπαγορεύει το συναίσθημα και η ψυχική της ευαισθησία.

Βιβλία της συγγραφέως από τις εκδόσεις μας

Ποιητικές σελίδες

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.