Κίκα Ολυμπίου, συγγραφέας των βιβλίων “Ταξιδιωτικές περιπλανήσεις” και «70 βιβλία και 9 ταξίδια»

Το 2012 είχα εκδώσει στις εκδόσεις «Carpe Librum» το βιβλίο «Ταξιδιωτικές περιπλανήσεις». Η τέλεια συνεργασία, ειδικά με τον κ. Πλάτωνα Μαλλιάγκα, με έκανε να εμπιστευτώ χωρίς δεύτερη σκέψη ξανά τις εκδόσεις «Carpe Librum» για ένα δεύτερο βιβλίο. Οι εξαίρετοι συνεργάτες, γραφίστες, διορθωτές κ.λπ., η υπευθυνότητα, η συνέπεια, η επικοινωνία σε κάθε βήμα της έκδοσης, το προσωπικό ενδιαφέρον του κ. Μαλλιάγκα οδήγησαν σ’ ένα τέλειο αποτέλεσμα. Το βιβλίο μου «70 βιβλία και 9 ταξίδια» δεν θα μπορούσε να τύχει καλύτερης έκδοσης. Τους ευχαριστώ όλους.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.