Καραγεωργίου Γιώργος, συγγραφέας του βιβλίου: «Οδοιπορικό έμπονης αγάπης»

«Οι εκδόσεις «Carpe Librum» πρωτοπορούν στον τρόπο προσέγγισης, ενθάρρυνσης, επικοινωνίας και παροχής οδηγιών, όσο αφορά τη συνεργασία τους με τους συγγραφείς βιβλίων. Χωρίς καμιά διάκριση, ο υπεύθυνος των εκδόσεων, κατά τρόπο αξιοθαύμαστο, είναι αυτός που δημιουργεί συναισθήματα εμπιστοσύνης, φιλίας, οικειότητας και με τις γνώσεις του καθιστά περαιτέρω γόνιμη κι ευχάριστη τη συνεργασία με τους συγγραφείς βιβλίων, οι οποίοι απολαμβάνουν ελεύθερα και την αμέριστη κι άμεση συμπαράσταση και όλων των άλλων συντελεστών του εκδοτικού οίκου».

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.