Μαρίνα Κουτσοδήμου, συγγραφέας του βιβλίου «Άμμος λευκή»

Όνειρο κάθε δημιουργού είναι να δει το έργο του ολοζώντανο, μπρος στα μάτια του. Το δικό μου όνειρο υλοποιήθηκε με τη βοήθεια των εκδόσεων «Carpe Librum». Η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική, το αποτέλεσμα άψογο. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συνεργάτες των εκδόσεων, ιδιαιτέρως όμως τον κ. Πλάτωνα Μαλλιάγκα γιατί από την πρώτη μέρα, έως εκείνη την τελευταία, που συγκινημένη κράτησα στα χέρια το δικό μου βιβλίο, υπήρξε ένας πολύτιμος και πάντα διαθέσιμος σύμβουλος. Εύχομαι καλή συνέχεια, επιτυχίες σε όλους, και όμορφα ταξιδιάρικα βιβλία…

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.