Μπάμπης Αναστόπουλος, συγγραφέας του βιβλίου: «ΟΔΕΒΕΒΟΥ»

Όλοι κάποτε θέλουμε να εκδοθούμε. Αν όμως θέλουμε ποιοτική και σε… βάθος έκδοση, πρέπει να αφεθούμε στα έμπειρα χέρια των μαστόρων του βιβλίου, των εκδόσεων «Carpe Librum», που σαν «καπετάνιος» πολλά γνωρίζει από εκδιδόμενους και εκδόσεις… Μαστορική δουλειά και καθωσπρέπει σχέσεις. Καθοδηγεί λεπτομερειακά τον εκδιδόμενο συναποφασίζοντας.
Ακούγοντας γνώμες «επαϊόντων» αναγνωστών μου που αυθόρμητα παίνεψαν την αρτιότητα και την υψηλή αισθητική της έκδοσης του βιβλίου μου «ΟΔΕΒΕΒΟΥ», διαπιστώνω ότι έπεσα στα πλέον ικανά χέρια, που εκτίμησαν και σεβάστηκαν τη δουλειά μου.
«Συσκευασία» του γραπτού λόγου αρίστη… Αισθητική βιβλίου υψηλή. Συνεργασία άψογη. Συνέπεια εγγλέζικη. Τιμές φιλανθρωπίας…

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.