Νίκος Νέστορης, συγγραφέας του βιβλίου «Πώς η Πάτσι συνήθισε τα Πέριμποκ»

Ο εκδοτικός οίκος Mediterra Books είναι ένα καταφύγιο, πνευματικό και πρακτικό, του ελεύθερου συγγραφέα. Παρέχει άριστη υποστήριξη, πολύτιμες συμβουλές και υποστηρίζει με ευθύνη την έκδοση του βιβλίου. Το αποτέλεσμα του έργου στο χαρτί είναι ομολογώ άψογο. Η επικοινωνία, η ανταλλαγή εμπειριών και γνωμών του συγγραφέα με τον εκδότη κύριο Πλάτωνα Μαλλιάγκα είναι υπέροχη. Κατά την προετοιμασία του βιβλίου για την έκδοση γνώρισα έναν υπεύθυνο εκδότη, φιλικό και ελεύθερο από τις αγκυλώσεις στις οποίες είναι εκτεθειμένος ο ελεύθερος συγγραφέας.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.