Σταμπολίτη Σοφία, συγγραφέας του βιβλίου: «707 καρκινικές φράσεις»

«Προτού ταξιδέψω με τις εκδόσεις «Carpe Librum», είχα πάει βόλτα και σε άλλους εκδοτικούς οίκους. Συνάντησα τον «καπετάνιο» και μου μίλησε ανθρώπινα και ρεαλιστικά για το πώς έχουν τα πράγματα στη χώρα του βιβλίου. «Θέλω να πάω κι εγώ σ’ αυτή τη χώρα», του είπα. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου, τήρησε υποσχέσεις και προθεσμίες. Λίγες μέρες μετά ανέβηκα κι εγώ στο «καράβι». Τελικά, μου ταιριάζει η θάλασσα».

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.