Χάρης Μεταλλίδης, ποιητής, συγγραφέας του βιβλίου: «Ασπόνδυλη διαλεκτική»

«Είχα ένα ασφυκτικό χρονικό περιθώριο για την έκδοση της συλλογής μου. Και μετά από μια έρευνα αγοράς κατέληξα στην ομάδα των εκδόσεων «Carpe Librum». Η συμφωνία ήταν ξεκάθαρη, χωρίς ψιλά γράμματα και έως εδώ καλά. Τα καλύτερα ήρθαν μετά. Όχι μόνο η συνεργασία μας ήταν αψεγάδιαστη και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε όλα τα στάδια της έκδοσης, αλλά και ένιωσα (παρ’ ό,τι άτεκνος) το τι σημαίνει να έχεις γυναικολόγο που νοιάζεται για το παιδί σου, λες και είναι δικό του».

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.