Χρήστος Φραδέλλος, εκπαιδευτικός, συγγραφέας του βιβλίου «Ισλαμικές Αδελφότητες στην Τουρκοκρατούμενη Κρήτη».

«Η έκδοση ενός επιστημονικού έργου σήμερα φαντάζει πολυτέλεια μια και οι εκδοτικοί οίκοι αναζητούν να εκδώσουν βιβλία από τα οποία προσδοκούν να εισπράξουν τουλάχιστον τα έξοδα έκδοσής τους και βέβαια να αποκομίσουν το μέγιστο των κερδών που αυτά μπορούν(;) να τους προσφέρουν. Κατανοητό. Όμως δεν μπορώ να σκέφτομαι με οικονομικούς όρους άλλων για να κάνω την έρευνά μου. Οι εκδόσεις «Carpe Librum» και ο Πλάτων Μαλλιάγκας μου έδωσαν τη δυνατότητα να εκδώσω τη μελέτη μου, όπως εγώ την ήθελα, χωρίς αιφνιδιασμούς και επαναδιαπραγματεύσεις και βέβαια στο μέτρο των οικονομικών δυνατοτήτων μου. Έμεινα -και μένω-  απόλυτα ικανοποιημένος. Στο επόμενο πόνημά μου δεν θα διστάσω καθόλου να επιλέξω ξανά τις εκδόσεις «Carpe Librum»».

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.