Χρύσα Μαρδάκη, συγγραφέας του βιβλίου: «Η ημέρα της εξόδου» κ.ά.

«Γνώρισα πρώτα τις εκδόσεις “Carpe Librum”, από την πολύ ωραία και προσεγμένη δουλειά που έγινε στα βιβλία της φίλης μου και ποιήτριας, Καίτης Καρβούνη-Γκατζή. Είπα τότε μέσα μου: “Tι τυχερή που θα ήμουν, αν και το δικό μου βιβλίο έβγαινε τόσο ποιοτικό και καλαίσθητο!” Όταν στη συνέχεια γνώρισα, κι άρχισε η συνεργασία μας, με τον εκδότη Πλάτωνα Μαλλιάγκα, κατάλαβα ότι μπορούσα να του εμπιστευθώ απόλυτα το πόνημά μου, για τον επαγγελματισμό, τις ειδικές γνώσεις, το κριτήριο, τη συνέπεια και την εργατικότητά του. Έτσι, όλη η διαδικασία και ο χρόνος έκδοσης του βιβλίου μου, μετατράπηκαν σε μια δημιουργική, ωφέλιμη κι ευχάριστη εμπειρία και το αποτέλεσμά της, εξαιρετικό».

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.