Κώστας Χ.Παπαϊωάννου, εκπαιδευτικός, συγγραφέας του βιβλίου: «Θέματα Παιδείας και Παιδαγωγικού Προβληματισμού»

«Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τις εκδόσεις «Carpe Librum» για την εκτύπωση του βιβλίου μου: «Θέματα Παιδείας και Παιδαγωγικού Προβληματισμού». Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Εντύπωση μου προξένησε η αντιμετώπιση που είχα και η βοήθεια που μου προσφέρθηκε σε όλα τα στάδια της εκδοτικής διαδικασίας. Θέλω ιδιαίτερα να επισημάνω τον ακέραιο χαρακτήρα και την προσωπικότητα του υπεύθυνου των εκδόσεων Πλάτωνος Μαλλιάγκα, που στάθηκε πολύτιμος σύμβουλος για όποιο θέμα προέκυψε, δίνοντας άμεσα την καλύτερη λύση. Σπάνια συναντάται ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια στο χώρο των εκδόσεων, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για «μικρούς» και εν πολλοίς άγνωστους συγγραφείς. Αυτό δεν ισχύει για τον Πλάτωνα. Εύχομαι ολόψυχα επιτυχίες στις εκδόσεις «Carpe Librum».

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.

Κάνοντας κλικ στο “ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Ο Πλάτων Μαλλιάγκας είναι συγγραφέας και ιδρυτής των εκδοτικών οίκων Mediterra Books και Carpe Librum (πρώην Εκδόσεις Captain Book) με αντικείμενο τις εκδόσεις βιβλίων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, για λογαριασμό ανεξάρτητων συγγραφέων.

Παράλληλα γράφει και εκδίδει κατά καιρούς λογοτεχνικά βιβλία. Το 1999 κυκλοφόρησε «Ο νέος που ζούσε το μύθο», από τις εκδόσεις «Λιβάνη», το 2003 «Η εξαφάνιση του συλλέκτη», από τις εκδόσεις «Εστία», και το 2009 «Το πείραμα της Αριάδνης» από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μετά το 2009 δημοσιεύει μυθιστορήματα, ποίηση και δοκίμια, καθώς και ταινίες μικρού μήκους, με διάφορα ετερώνυμα.

Το 2003 τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για το «Ζωή από χιόνι».

Αρκετά διηγήματά του έχουν βραβευτεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.